Gericht op bedrijfsinterne examens toetsing via het internet
Contact
I-TEM
Examen BV

Krammer 8
3232 HE Brielle
T. 0181 - 470 443
F. 0181 - 470 495
E. info@itemexamen.nl

Direct reageren

Interne examens

I-TEM Examen B.V. richt zich bij bedrijfsinterne examens op het afnemen van digitale toetsing via internet. Met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord kan men via internet inloggen en de toets/examen maken. Direct na het maken van de toets/examen wordt het resultaat zichtbaar gemaakt en eventueel kan er leerstofverwijzing of -feedback gegenereerd worden. Voor onder andere Shell Nederland Raffinaderij en Chemie en LyondellBasell neemt I-TEM Examen B.V. de bedrijfsinterne examens af.

Shell Nederland Raffinaderij en Chemie
Voor Shell Nederland Raffinaderij/Chemie hebben wij de FuPa (Functie Patronen) examens ontwikkeld voor de Operatie, Onderhoud en ondersteunende afdelingen. Wanneer een medewerker het lessenpakket heeft doorgenomen en op kan gaan voor het examen, overlegt hij/zij dit met zijn leidinggevende. Op aangeven van de leidinggevende wordt het examen specifiek voor de kandidaat gegenereerd en kan de medewerker gedurende een vastgestelde termijn het examen maken. Voor Shell zijn naast de FuPa examens ook specifieke examens ontwikkeld voor Six Sigma en het werken in Besloten ruimtes.

LyondellBasell
In samenwerking met Lyondell werken wij aan het digitaliseren van Retrain examenvragen voor het operationeel personeel. Andere afdelingen volgen dit voorbeeld en ontwikkelen digitale examenvragen om het competentieniveau van de medewerkers op peil te houden